printlogo


کد خبر: 296320تاریخ: 1403/10/3 00:00
اخبار

برج میلاد خانه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شد
برج میلاد تهران به عنوان خانه اصلی چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر انتخاب شد. طبق تفاهمنامه سازمان سینمایی و سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران، مرکز همایش‌های برج میلاد تهران به عنوان مقر اصلی چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، میزبان اهالی رسانه و صاحبان آثار خواهد بود. همچنین بر اساس این توافقنامه، همه ظرفیت پردیس سینمایی ملت و پردیس سینمایی باغ کتاب نیز در اختیار جشنواره فیلم فجر قرار می‌گیرد. برج میلاد تهران میزبان دوره چهل‌ودوم جشنواره فیلم فجر نیز بود. چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن‌ به دبیری منوچهر شاهسواری برگزار خواهد شد.
***
2 انتصاب وزیر ارشاد در حوزه کتاب
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در 2 حکم جداگانه دبیران علمی 2 جایزه کتاب را معرفی کرد. بر این اساس سیدعباس صالحی، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حمید پارسانیا را به عنوان دبیر علمی چهل‌ودومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی کرد. همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محمدباقر خرمشاد را به ‌عنوان دبیر علمی سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
***
تولید قطعه موسیقی «سه جزیره» در صداوسیمای خلیج‌فارس
قطعه موسیقی «سه جزیره» در واحد شعر و موسیقی صداوسیمای مرکز خلیج‌ فارس  تولید شد. اثر موسیقی «سه جزیره» بر اساس شعری از مجید ذاکری، آهنگسازی مهدی آرامباش، تنظیم صابر آرامباش و خوانندگی علیرضا بابایی تولید شده است. این قطعه در ساختار پاپ جنوبی به مدت 3 دقیقه در واحد شعر و موسیقی تولیدشده و آماده پخش از شبکه‌های استانی و سراسری است.
***
بزرگداشتی برای مسعود کیمیایی به بهانه «قیصر»
بزرگداشت مسعود کیمیایی همزمان با پنجاه و پنجمین سالگرد نخستین نمایش عمومی فیلم ماندگار «قیصر» به همت کانون کارگردانان سینمای ایران برگزار می‌شود. به گزارش ایسنا، این برنامه دوشنبه ۱۰ دی‌ در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد. دانش اقباشاوی، دبیر کانون کارگردانان سینمای ایران درباره دلایل برگزاری این برنامه به ایسنا توضیح داد: در ادامه برنامه‌های بزرگداشت کارگردانان سینمای ایران، سال ۱۴۰۳ پس از گرامیداشت یاد و خاطره داریوش مهرجویی عزیز و همسر هنرمندش، به همت کانون کارگردانان مقرر شده بود برای جناب آقای کیمیایی نیز بزرگداشتی برگزار کنیم. وی خاطرنشان کرد: پس از همفکری در هیات مدیره کانون کارگردانان سینمای ایران به این نتیجه رسیدیم از آنجا که نخستین نمایش عمومی فیلم ماندگار «قیصر» در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۴۸ بوده و در واقع ۱۰ دی ۱۴۰۳ پنجاه‌وپنجمین سالگرد نخستین نمایش عمومی «قیصر» است، از این تقارن مبارک استفاده و مراسم بزرگداشت این فیلمساز جریان‌ساز را با حضور خود ایشان، همکاران و یاران‌شان، در این روز برگزار کنیم.
***
«یسبحون» 18 روایت از ۱۸ نویسنده در باب قرآن
«یسبحون؛ هجده روایت از قرآن» به کوشش ابراهیم اکبری‌دیزگاه در انتشارات سوره‌ مهر به چاپ رسید و راهی بازار نشر شد. این کتاب روایت 18 نویسنده از مواجهات و تاملات‌شان با قرآن است که در روایت‌های خود تعریف و توصیف کرده‌اند از قرآن چه اثری پذیرفته‌اند. «یسبحون» به ارائه نگاهی نو به مضامین و آموزه‌های قرآن کریم از زاویه دید نویسندگان معاصر می‌پردازد و تلاش دارد پیوند میان زندگی روزمره و مفاهیم قرآنی را به مخاطبان نشان دهد. «در جست‌وجوی آرامش از دست‌رفته» مسعود اسماعیلی، «آغوش» ابراهیم اکبری‌دیزگاه، «چیزی بود شبیه زلزله» خدیجه خانی، «قسم روشنت میان نور و رنگ» زینب خزایی، «مومنی که من نیستم» عذراسادات رهنمایی، «قهوه خوردن در آسمان» زهره دلجو، «دیالوگ» محمدرضا زروندی، «مشت موسی و تفسیر حاج بابا» مصطفی سلیمانی، «هذا فراق بینی و بینک» محمد سوری، «شناوری» کمیل سوهانی، «روایت تشکیلات قرآنی» علیرضا شاهسونی، «نقطه کنار یاسین» زهره شکراللهی، «کنج پستوها» لیلا شمس، «شوهران قرآنی» فرشته شیخ‌الاسلام، «ماجرای حاشیه‌نگاری قرآن کوچک جلد قهوه‌ای و خرده‌روایت‌هایش در باب انسان» یوسف شیخی، «سنگفرش» سیدجمال عود سیمین، «آدم‌ها دیر به دیر می‌مردند» توران قربانی صادق و «در خدمت قرآن» حسین نقوی، عناوین و راویان «یسبحون» هستند. 
***
رونمایی سردیس ناصر هوشمندوزیری در خانه هنرمندان
آیین نکوداشت و رونمایی از سردیس ناصر هوشمندوزیری، مجسمه‌ساز فقید و موسس غارموزه وزیری به همت انجمن همگرایی مواریث تمدن ایرانی، نادر کریمیان سردشتی عضو هیات علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، با مدیریت راما هوشمند وزیری و به دبیری داوود میری‌آتشگاه سه‌شنبه (فردا) برگزار خواهد شد. انجمن هنرمندان مجسمه‌ساز ایران، بنیاد فرهنگی هنری رودکی، گروه حفاظت ایکوم (کمیته ملی موزه‌های ایران)، وزارت میراث ‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، موسسه هنرمندان پیشکسوت ایران و سازمان حفاظت محیط‌زیست در اجرای این آیین‌ همکاری دارند. آثار مشهور زنده‌یاد هوشمندوزیری در پارک‌های جمشیدیه، ساعی، ملت و پردیسان تهران، باراجین قزوین، قلعه فلک‌الافلاک، موزه رختشوی‌خانه زنجان و لالجین همدان به یادگار مانده است.

Page Generated in 0/0068 sec