طرح ژنرالها و جنایات ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در شمال غزه در حالی ادامه دارد که توجهات بسیاری از رسانههای جهان مانند سابق بر وضعیت باریکه غزه متمرکز نیست. اخبار جنگ لبنان و بلافاصله وضعیت سوریه و قبل از آن وقایعی مانند انتخابات آمریکا شرایطی را رقم زد که توجه بسیاری از رسانهها و مخاطبان آنها از جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه منحرف شد و ارتش رژیم صهیونیستی با طراحی مقامات این رژیم اشغالگر طرح ژنرالها را در شمال نوار غزه پیادهسازی کرد؛ طرحی که هدف آن پاکسازی قومی شمال نوار غزه از جمعیت بومی آن و نابودی زندگی در این منطقه است. شهرهای جبالیا، بیتلاهیا و بیمارستان کمال عدوان در چند ماه گذشته هدف این طرح ضدانسانی رژیم صهیونیستی بودهاند. اخیرا منابع پزشکی در غزه از فاجعه انسانی بیسابقه در بیمارستان کمال عدوان در سایه حملات وحشیانه اشغالگران خبر داده و اعلام کردند ارتباط با این بیمارستان قطع شده و در صورت انفجار رباتهای کار گذاشته شده، بیمارستان ویران خواهد شد. هدف صهیونیستها از هدف قرار دادن بیوقفه بیمارستان کمال عدوان در شهر بیتلاهیا در منطقه شمال نوار غزه، نابودی آخرین مرکز درمانی و بهداشتی این منطقه به منظور فراری دادن جمعیت از شمال نوار غزه است؛ هدفی غیرانسانی که به منظور پاکسازی قومی و نژادی شمال نوار غزه پیگیری میشود. گزارشات محلی از شمال نوار غزه درباره وضعیت بیمارستان کمال عدوان و وضعیت فلسطینیان ساکن شمال نوار غزه بسیار نگرانکننده است. در همین باره خبرنگار الجزیره در شمال نوار غزه اعلام کرد حمله جدید ارتش صهیونیستی به بیمارستان کمال عدوان بیسابقه بود، زیرا تانکهای اسرائیلی به شکل کامل، بیمارستان را تحت محاصره قرار داده و به دنبال آن حملات توپخانهای و پهپادی شدیدی انجام شد. وی افزود: کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان مجبور شدند در میان حملات شدید هوایی و زمینی ارتش اسرائیل، در یک نقطه جمع شوند. از بیش از 70 روز قبل، بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه تحت محاصره شدید اسرائیل قرار دارد و مناطق اطراف این بیمارستان هم همچنان هدف قرار میگیرد. هدف صهیونیستها از به تعطیلی کشاندن این بیمارستان و فراری دادن کادر درمان آن قطع کمکهای امدادی این بیمارستان به مجروحان است. طبق گزارشات خبرنگار الجزیره، حتی هنگام بازدید هیاتی از سازمان جهانی بهداشت از بیمارستان کمال عدوان هم اسرائیل به حملات خود علیه این بیمارستان ادامه داد و این یعنی دهنکجی به همه نهادهای بینالمللی و عدم احترام به هیچ خط قرمزی در سطح جهانی و این وضعیت در حالی رخ داده است که پیش از این بارها سازمان جهانی بهداشت و دبیرکل سازمان ملل متحد حمله به این بیمارستان را خط قرمز خود عنوان کرده بودند.
بر اساس این گزارش، همچنین اطلاعاتی درباره نزدیک شدن یک ربات انفجاری به دروازه شمالی بیمارستان کمال عدوان دریافت شده و نگرانیهای شدیدی وجود دارد، زیرا در صورت انفجار این ربات، بخش بزرگی از بیمارستان ویران خواهد شد. بیش از 80 بیمار و مجروح و همچنین شماری از کادر درمان و تعدادی کودک شیرخواره نیز در داخل این بیمارستان هستند که در معرض خطر مرگ بر اثر بمباران و گرسنگی و کمبود دارو قرار دارند. از طرف دیگر، مروان الهمص، مدیر بیمارستانهای صحرایی در نوار غزه دیروز اعلام کرد: رژیم اشغالگر به ما گفته بیمارستان کمال عدوان را تخلیه کنیم و رباتهای انفجاری در اطراف بیمارستان کار گذاشته شده است. پیش از این نیز گزارشاتی مبنی بر استفاده رژیم صهیونیستی از پهپادها برای هدف قرار دادن برنامهریزیشده کادر درمان این بیمارستان هنگام خروج آنها از محوطه بیمارستان گزارش شده بود. حسام ابوصفیه، رئیس بیمارستان کمال عدوان نیز در آخرین پیام خود گفت رژیم اشغالگر، بیمارستان کمال عدوان را به شکل مستقیم و بدون هشدار قبلی همچنان بمباران میکند و خواستار تخلیه بیمارستان طی ساعات آینده شده است. ما جامعه بینالملل را مسؤول جنایاتی که نیروهای اشغالگر در غزه مرتکب میشوند، میدانیم. منیر البرش، مدیر کل وزارت بهداشت نوار غزه هم گفت: وضعیت بیمارستان کمال عدوان در سایه حملات بیسابقه اسرائیل، فاجعهبار است و این رژیم با انواع سلاحها، از زمین و هوا، بیمارستان را هدف قرار میدهد.
جنایات صهیونیستها در نوار غزه در حالی ادامه دارد که تاکنون و طبق گزارش وزارت بهداشت نوار غزه ،شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۵۹ نفر رسیده است و دهها هزار نفر دیگر مفقود و زخمی شدهاند. همچنین طبق گزارشات منتشرشده توسط رسانههای رژیم صهیونیستی از برآوردهای ارتش اشغالگر تاکنون حدود ۷۰ درصد خانهها در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه به طور کامل تخریب و ۹۶ هزار فلسطینی به زور مجبور به ترک اردوگاه جبالیا شدهاند. طبق آمار منتشرشده ارتش رژیم صهیونیستی، بیش از 2000 فلسطینی در این کوچ اجباری به شهادت رسیده و 1500 تن دیگر توسط ارتش رژیم صهیونیستی ربوده شدهاند. این آمار وحشتناک در حالی رقم خورده است که طی 70 روز محاصره شمال نوار غزه و بویژه اردوگاه جبالیا و منطقه بیتلاهیا، ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی مانع رسیدن کمکهای بشردوستانه و امدادی به شمال نوار غزه شده است و بمباران و تخریب منازل فلسطینیها در این منطقه را شدت بخشیده است.
***
یدیعوت آحارانوت: توافق تبادل اسرا زمان خواهد برد
رسانههای اسرائیلی گزارش دادند انعقاد توافق تبادل اسرا با حماس ۲ هفته یا بیشتر زمان خواهد برد و این توافق، جزئی خواهد بود و شامل آزادی همه اسرا نخواهد بود. روزنامه یدیعوت آحارانوت نیز گزارش داد یک منبع عالیرتبه در رژیم صهیونیستی به خانوادههای اسرای اسرائیلی گوشزد کرده ممکن است اسامی فرزندانشان در مرحله اول توافق تبادل مطرح نباشد. این روزنامه نوشت: این مسؤول اسرائیلی به خانوادههای اسیران اعلام کرده است تلآویو ممکن است در حال حاضر به سمت یک توافق جزئی پیش برود. یدیعوت آحارانوت گزارش داد: برآوردهای این مسؤول رژیم صهیونیستی این است که به احتمال زیاد توافق تبادل تا قبل از پایان دوره جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا منعقد نشود. طبق گزارش این روزنامه، یک مسؤول برجسته به خانوادههای اسیران اسرائیلی گفته است روزهای آتی درباره سرنوشت فرزندانشان تعیینکننده است. در همین حال، شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی از یک مسؤول این رژیم نقل کرد: ممکن است توافق مبادله اسرا، در پایان مذاکرات حاصل شود اما این مساله ۲ هفته یا بیشتر زمان خواهد برد. در همین راستا، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از مسؤولانی که در مذاکرات شرکت دارند نقل کرد همچنان شکافهایی درباره توافق تبادل در غزه وجود دارد. پیش از این نیز احتمال عدم توافق تبادل اسرا تا زمان روی کار آمدن ترامپ در کاخ سفید در رسانههای رژیم صهیونیستی مطرح شده بود.